15 januari 2019

Dagen innan resa

Vardag

Mina vänner, det är tisdag och solen skiner ute. Jag har precis varit på gymmet, ätit frukost och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Om en timma ish så har jag tid på My Clinic, ett återbesök. Får se vad det blir idag, sist jag var där så provade jag botox för första gången. Så vi ska nog titta på det.
 
Sen ska jag möta upp Carro för lunch i stan, innan jag åker till Solna för att hämta mitt nya betalkort. Som jag nämnde så tappade jag min väska i ubern på nyår, så jag var tvungen att beställa nytt kort. Kan vara bra att ha det innan vi reser iväg imorgon.
 
Senare i eftermiddag ska jag på lägenhetsvisning, sen kommer Jacob hem och då ska vi packa inför Dubai. Vi åker somsagt imorgon och det ska bli såå himla skönt. Jag längtar verkligen.😍
 
 
Nicole

Aahhh jag får panik av alla behandlingar botox ser man typ jättestel ut av? Det är alltid finare naturligt och du är ju sååååå fin och säkert finare utan alla sprutor. Bara en fråga vem är din förebild utseendemässigt liksom?

Svar: Hej fina du! Åhh jag förstår dig, just botox i pannan lindrar mot huvudvärken. Hur sjukt det än låter <3 :) min förebild är nog min mamma tror jag, hon är vacker <3 vem är din förebild? krämis
Victoria Eklund

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress