Första dagen på mitt nya jobb här i Stockholm. Så skönt att ha den gjord. Hjärnan är aningen trött efter alla nya intryck, nya miljön, en hel del nya kollegor, nytt system att lära sig, osv. 
 
Många som frågar vad för jobb jag fått. Det är som receptionist, på Stockholms största hotell. Inom service så klart, jag älskar att träffa och jobba i kontakt med människor. Sist jag jobbade var i somras, innan jag åkte till Love Island. Så länge sedan!
 
Man blir lätt bekväm i att inte ha "ett vanligt jobb" som många vill kalla det. Sociala medier är också ett jobb och jag är förvånad över hur mycket pengar man kan tjäna. Men, jag tror jag varit aningen understimulerad i det. Jag är van att ha många kollegor runt omkring mig, ha rutiner, träffa mycket människor varje dag och få lite puls och inspiration. Sånt ger mig energi och enorm bekräftelse på att jag "gör nytta". Innan jag flyttade hit jobbade jag somsagt i incheckningen på Landvetter flygplats - där man konstant är i kontakt med tokiga och unika passagerare. Men jag älskar sånt!
 
Hur gick första dagen då? Det gick så himla bra. Vilka snälla och roliga kollegor jag kommer få spendera mina dagar med, guldvärt. Nu ska jag bara vara tålmodig och inse att det tar tid att lära sig nya grejer. Man vill ju gärna kunna ALLT innan man ens har börjat.
 
 
 
 
Samantha

Åh vad roligt! Du kommer lära dig fort vetja! Önskar allt det bästa!

Svar: Åhhh men så underbar du är!!! Tack snälla för peppen😘😘❤️❤️❤️
Victoria Eklund

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress