Alla som känner mig är fullt medvetna om hur viktigt naglarna är, jag är så löjligt kräsen. I göteborg så var jag en trogen stammis hos mig lärare på Lilly nails (jag är nämligen själv utbildad nagelterapuet). Så det har varit svårt att hitta någon som lever upp till hennes resultat här i storstan.
 
Gjorde naglarna dagen innan nyårsafton och senare samma dag rök första nageln av, sen gick det bara utför. Frågade på min instagram efter rekommendationer på BRA nagelteraupeter och fick tips om Kimberly, som jag fick tid hos imorse. Det visade sig att hon gick utbildningen på Lilly nails i göteborg också. Halleluuujah moment! Naglarna blev sååå bra och i min favvofärg, blått.
 
 
Satt och chillade på fik innan Jacob kom in till stan. Vi gick olika ärenden, köpte vin till dubbeldejten ikväll och käkade lunch på ett annat favoritställe. Vila ifrån träningen också, skönt. Så nu är vi hemma igen och jag ska strax gå och hämta ut ett paket på postombudet och sen ska vi ha spelkväll med ett annat par. Nu jäklar måste vi börja socialisera oss mer, haha. 
 
 
 
Ha en suuuperbra lördag mina vänner!😍
Sandra

Kanske inte så konstigt med tanke på hur långa dina naglar är, herregud hur torkar du dig ens där bak.....?

Svar: Det har du helt rätt i, haha av alla frågor så undrar du hur jag torkar mig när jag bajsat? haha du är rolig du <3
Victoria Eklund

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress