"Nästa nyår ska min första pojkvän få min blöta nyårskyss"
... exakt sådär skrev jag i mitt "Brev till mig själv" förra nyårsafton. Snacka om attraktionslagen, ni får gärna tycka det är knas - men jag tror på sånt!😍
 
 
Tidigt på nyårsafton rullade jag & min bästis ifrån Alingsås med bilen. Jag och Jacob ska testa ha min bil här uppe en liten period. När vi kom fram till lägenheten på dagen så öppnade vi första flarran champange. Är det nytt år på ingång så har man all anledning att börja firandet tidigt.
 
Vi blev stabilt runda om fötterna innan vi åkte ut till Ekerö. Vi firade nyår med ett gäng härliga människor. Åt middag, drack en salig blandning med olika alkoholhaltiga drycker, spelade beerpong och jag fick för första gången kyssa in ett nytt år med min kärlek. Jag har alltid innan tänkt just det "Tänk den dagen jag får kyssa min pojkvän, istället för min bästa tjejkompis", haha.
 
Efter tolvslaget  rörde vi oss sedan in mot stan, i ubern tappade jag hela min väska. Jisses så trött jag blev på mig själv. Slarvmajaaa. I den fanns min iphone, nya vlogg-kameran, körkort, betalkort ... ja ni förstår. Hela min identitet. Paniken när man ska försöka på tag i föraren och få tillbaks allt. Ett dygn senare fick jag den tillslut. Men ni förtår inte hur extemt påfrestande timmar det var. Tappade nästan livslusten, haha, nä men usch så jobbigt det var. GLÄDJEN däremot när allt var på sin plats - vilken LÄTTNAD. Nästa gång ska jag koppla fast väskan med kedja runt halsen, haha.
 
 
 
Hörni, nyårslöften. Gör ni sånt? Dela med er, jag vill veta! Jag skriver mer en "drömlista". Blev inspirerad av Petra Tungården som pratade om det för några år sedan, i hennes podd. Sedan dess har jag också skrivit det och jag älskar det. Punktvis radar jag upp grejer, högt som lågt. Förra året 2018 var det iprincip bara hälsan och må-bra-mål. Detta året är det lite mer karriär & kärlek, men fortfarande är alltid hälsan och välmåendet prio ETT.
 
Jag brukar också skriva "Brev till mig själv", till mitt framtida jag. Som jag nämnde ovan. Vart jag ser mig själv om ett år, vad jag lyckats åstakomma. .Tips att skriva det, så kul att öppna om ett år. Sjukaste känslan att läsa i efterhand om punkterna och målen som har uppfyllts. Somsagt, skriv högt som lågt.
 
Jag är så taggad på detta året. Hoppas ni också är det!😍
 
 
erika

omg sjuuuuuukaste det dära med kille o kyss osv.... betyder det att jag aldrig mer kommer få din nyårskyss.......

Svar: hahaha äääääääälskling!!!!! du har min kyss alla dagar i veckan <3 <3 <3
Victoria Eklund

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress